۲۵% تخفیف  ( آخر هفته )   کد تخفیف: راهنمای استفاده

روشهای ساخت وبسایت (مدیریت محتوا و برنامه نویسی)

ParsDLE
0
  • 5

روشهای ساخت وبسایت

صدها روش برای طراحی وبسایت وجود دارد اما یکی از ساده ترین آنها وردپرس است. برای راه‌ اندازی یک وب‌سایت سیستم‌­های مدیریت محتوای زیادی در دسترس هستند که برخی از آن­ها نسبت به بقیه برتری هایی دارند، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا متشکل از قالب ها و پوسته های بسیار متنوع است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد، شما با استفاده از این سیستم بدون داشتن مهارت در برنامه‌­نویسی می‌­تونید سایت خود را راه‌اندازی کنید.

دو روش برای ساخت سایت وجود دارد که شما به‌دلخواه می توانید از آن‌­ها استفاده کنید. روش اول سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) و روش دوم طراحی و برنامه نویسی است.

روش سیستم مدیریت محتوا (وردپرس)

برای راه‌اندازی وب‌سایت می‌توانید توسط نرم‌افزارهای مختلفی سایت خود را راه‌اندازی کنید. در علم طراحی و راه‌اندازی وب‌سایت برای پیاده‌سازی یک وب‌سایت باید کدهایی نوشته شود. به‌عنوان‌مثال در زبان html برای اینکه یک تصویر در یک صفحه وب قرار دهیم باید کد img src را در کدهای آن صفحه قرار می‌دادیم.

سایتی که با سیستم‌های مدیریت محتوا ایجاد می‌کنید درواقع همان سایت‌های داینامیک یا پویا هستند. اگر درزمینه‌ی طراحی سایت مبتدی هستید و قصد دارید یک وب‌سایت ایجاد کنید پیشنهاد می‌کنیم که از سیستم‌های مدیریت محتوا مثل وردپرس استفاده کنید، چراکه طراحی و برنامه‌نویسی سایت بسیار وقت‌گیر و هزینه‌بر است.

سیستم مدیریت محتوا یا همان content management system) CMS) یک سیستم نرم‌افزاری مدیریت محتوای تحت وب می‌باشد، که شما با استفاده از این سیستم نرم‌افزاری می‌توانید، محتوا سایتتان (متن، فیلم ، تصویر و هر چیز دیگری) را مدیریت کنید.

با استفاده از این CMS می‌توانید بدون دانش برنامه‌نویسی از صفر تا صد یک سایت را راه‌اندازی کنید، همچنین بدون نیاز به تغییر کدهای برنامه‌نویسی شده سایت، به سایتتان محتوا اضافه کنید و محتوا را به‌راحتی آب خوردن مدیریت کنید.

از ویژگی‌‌­های CMSها می‌­توان به ویرایش راحت و سریع مطالب، ویرایش قدرتمند صفحه‌های سایت، دسته‌بندی مطالب، صرفه‌جویی در زمان، پشتیبانی مطمئن و سفارشی‌سازی اشاره کرد. از سیستم‌های مدیریت محتوای محبوب می‌‌­توان به wordpress, Joomla, Drupal اشاره کرد. آموزش رایگان وردپرس

روش برنامه نویسی

برنامه نویسی رایانه همیشه جز اساسی ترین مهارت های یک مهندس نرم افزار بوده است. در حالی که پایه تئوریک نوشتن دستورالعمل ها که توسط رایانه ها اجرا می شود کاملاً ثابت است و تحت تأثیر روندها نیست ، در مورد خود زبان های برنامه نویسی نیز نمی توان چنین چیزی گفت.

امروزه انتظار می رود مهندسان نرم افزار تعدادی از فن آوری های مختلف برنامه نویسی را بدانند تا بتوانند بر روی برنامه های وب، موبایل و دسکتاپ کار کنند.

براساس آخرین گزارش Octoverse که توسط GitHub منتشر شده است، دارنده بزرگترین جامعه از توسعه دهندگان و سریعترین زبان های برنامه نویسی در حال رشد عبارتند از Kotlin، HCL، TypeScript، PowerShell، Rust، CMake، Go، Python، Groovy و SQLPL. وقتی صحبت از محبوبیت عمومی می شود ، جاوا اسکریپت در صدر قرار دارد و پس از آن جاوا، پایتون، ++PHP ، C و #C قرار می گیرند. آموزش کامل پایتون

جاوا اسکریپت همچنان به عنوان زبان برنامه نویسی توسعه front-end باقی مانده است ، اما به لطف کتابخانه ها و چارچوب هایی مانند React Native و Native Script در توسعه برنامه های موبایل رشد شایانی داشته است. در توسعه برنامه های دسک تاپ نیز به لطف Electron.js و NW.js این امکان فراهم شده است. آموزش کامل Php

سوال یا نظری در خصوص این مطلب دارید؟
برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود
پاسخگو هستیم
پشتیبانی آنلاین